Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

6 mars 2019 | 23:15

Trailer: Vår längsta titt på helgalna "Good Omens" hittills

Amazon Prime verkar ha hittat helt rätt ton i sin kommande domedagsserie "Good Omens".
Netflix har haft ett långt försprång och pumpar ut nya tv-serier på löpande band. Men i år råder det ingen tvekan om att Amazon Prime har tagit upp jakten på allvar - och är redo att spendera stora summor på sina kommande tv-serier. Något som är särskilt tydligt i den nya trailern inför vårens premiär av den nya domedagsserien "Good Omens". 
 
Ängeln Azirphale (Michael Sheen) och demonen Crowley (David Tennant) tvingas jobba tillsammans för att rädda världen från dess undergång. Skådespelare som Jon Hamm (ärkeängeln Gabriel), Benedict Cumberbatch (Satan), Brian Cox (Döden) och Frances McDormand (Gud) kommer också att förgylla vår tittning med sin närvaro - i en serie som på förhand ser ut att kunna bli härligt helgalen.
 
 
Med serier som förra årets "Jack Ryan", "The Marvelous Mrs. Maisel", "Patriot" och "Homecoming" samt årets nya satsningar i form av "Hanna", "Too Old to Die Young" och "Good Omens". Har Amazon Prime på allvar börjat värma upp inför efterlängtade "Sagan om Ringen" - som spås bli den dyraste tv-serien någonsin.
 
"Good Omens" får premiär den 31 maj. Kommer du att ge serien en chans? Kommentera gärna nedan!
| 6 mars 2019 23:15 |