Serie

Skribent

Josefine Krischausky

26 maj 2022 | 19:00

Trailer: Stora mängder kaos i Rowan Atkinson-serien "Man vs. Bee"

Mr. Bean-skådisen står som både huvudrollsinnehavare och skapare för komediserien, om en man som lyckas bli riktigt osams med ett bi. Alla avsnitt släpps på Netflix den 24 juni.
Hur mycket skada har en enstaka, liten insekt egentligen potential att orsaka? Väldigt stora mängder, tydligen. I sommar anländer komediserien "Man vs. Bee" till Netflix, där vi får följa det fullständiga kaos som bryter ut när Rowan Atkinson blir riktigt osams med ett bi.
 
I "Man vs. Bee" spelar Mr. Bean-skådisen mannen Trevor, en roll av samma charmiga men klumpiga karaktär som vi är vana att se honom i, som efter mycket kämpande har lyckats skaffa sig ett nytt jobb. Uppdraget är att se efter en lyxig herrgård, vilket visar sig vara lättare sagt än gjort när ett litet, surrande väsen dyker upp. Vad som börjar som en mindre irritation utvecklas snart till en stor rivalitet, och så småningom ett par mer eller mindre katastrofala scenarier.
 
 
Förutom att spela huvudrollen, står Atkinson även som en av skaparna bakom serien. För både manus och regi ansvarar David Kerr, som för några år sedan regisserade Atkinson i "Johnny English Strikes Again".
 
"Man vs. Bee", som består av nio korta avsnitt på tio minuter vardera, släpps på Netflix den 24 juni. 
| 26 maj 2022 19:00 |