Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

8 oktober 2019 | 21:40

Trailer: "Rick and Morty" släpper 5 nya avsnitt med start i november

Den amerikanska premiären är satt till den 10 november, vilket bör innebära att de landar på Netflix högst någon dag senare.
"Rick and Morty" anses av många vara en av de bästa ännu aktiva tv-serierna i världen, ett rykte serien fått av att alltid släppa riktigt ambitiösa avsnitt fulla med populärkulturella blinkningar och svidande samhällskritik blandat med ren och skär actionkomedi.
 
Det har också gjort att vi tittare har fått vänta länge mellan säsongerna... men i den första längre trailern inför den nya säsongen får vi nu bekräftat, en gång för alla, när den nya säsongen kommer att släppas. Den 10 november släpps det första avsnittet på Adult Swim i USA, Netflix visade under den tredje säsongen avsnitten med någon dags fördröjning här i Sverige - och kommer förhoppningsvis göra det även denna gången.
 
 
Tyvärr verkar det däremot som att vi enbart kommer att få ta del av halva den fjärde säsongen innan jul, för att få vänta ett tag (troligtvis lite längre än vi hoppas) på de resterande fem avsnitten av den fjärde säsongen. För den som gillar "Rick and Morty" kan man i alla fall vara glad över att Adult Swim redan beställt 70 nya avsnitt, så efter de kommande fem har vi minst 65 avsnitt till att se fram emot.
 

Läs också: Taika Waititi i första teasern inför nya säsongen av "Rick and Morty"

 
Kommer du att ge den fjärde säsongen av "Rick and Morty" en chans? Kommentera gärna nedan!
| 8 oktober 2019 21:40 |