Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

13 september 2019 | 22:00

Trailer: Regina King spöar skiten ur alla i nya "Watchmen"

Ett krig mellan en maskerad terrorgrupp och en maskerad polisstyrka står i händelsernas centrum av den första säsongen av "Watchmen".
"Lost"- och "The Leftovers"-skaparen Damon Lindelof är snart tillbaka med sin nya HBO-serie "Watchmen". Personligen håller jag "The Leftovers" som en av mina absoluta favoritserier och har troligtvis därför alldeles för höga förhoppningar på hans nya serie. 
 
Men med tanke på hur Regina King får fara omkring och spöa skiten ur sina motståndare och att skådespelare som Jeremy Irons och Jean Smart kommer att finnas där vid hennes sida - så verkar det baserat på den nya trailern finnas all anledning att vara peppad. Lindelofs adaption av Alan Moores och Dave Gibbons hyllade serieroman "Watchmen" kommer att utspela sig efter händelserna i "boken", men fortfarande utspela sig i samma "Watchmen"-universum.
 
 
I rollerna ser vi bland annat Regina King, Don Johnson, Jeremy Irons, Jean Smart, Tim Blake Nelson och Louis Gossett Jr.. 20 oktober startar streamingfesten på HBO och här i Sverige blir det (på HBO Nordic) 21 oktober.
 
Kommer du att ge "Watchmen" en chans under hösten? Kommentera gärna nedan!
| 13 september 2019 22:00 |