Film

Skribent

Josefine Krischausky

8 september 2022 | 15:20

Trailer: Mord i paradiset i "Knives Out"-uppföljaren "Glass Onion"

Daniel Craig är tillbaka som privatdetektiven Benoit Blanc, som denna gång får bege sig till Grekland för att lösa ett nytt mysterium.
Om ett par månader har det blivit dags att ta del av uppföljaren till "Knives Out", drygt tre år efter att den underhållande thrillern först hade premiär. Netflix har nu släppt en första teaser-trailer till den kommande filmen, som går under titeln "Glass Onion: A Knives Out Mystery". 
 
Rian Johnson står återigen för manus och regi, men denna gång låter han handlingen utspela sig i en annan, mer tropisk miljö. När en miljardär bjuder in sina nära och kära till sin privata, grekiska ö, förändras stämningen snabbt när en död människa plöstligt dyker upp, och mästerdetektiven Benoit Blanc får komma till undsättning för att reda ut mysteriet.
 
Daniel Craig återvänder till rollen som Blanc, men i övrigt har den stjärnspäckade ensemblen bytts ut mot en annan. Edward Norton, Jessica Henwick, Kathryn Hahn och Janelle Monáe är några av namnen som nu står på rollistan, samtidigt som Ethan Hawke förväntas dyka upp som en ännu okänd karaktär.
 
 
"Glass Onion: A Knives Out Mystery" får världspremiär på filmfestivalen i Toronto i övermorgon, den 10 september. Därefter kommer filmen att gå upp på utvalda biografer, innan den till slut släpps på Netflix den 23 december. 
| 8 september 2022 15:20 |