Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

2 juli 2019 | 13:30

Trailer: TV-serien "Fyra bröllop och en begravning" är snart här

Den gamla romcom-klassikern från 1994, med Hugh Grant i huvudrollen, kommer tillbaka som tv-serie på Hulu under sommaren. Här kan du se den första trailern!
Mindy Kaling är kanske mest känd för sin roll i den amerikanska versionen av "The Office", samt som skapare av hyllade "The Mindy Project" i vilken hon även spelade huvudrollen i seriens samtliga avsnitt.
 
Senare i sommar kan vi se henne i långfilmen "Late Night" mot Emma Thompson, men först kommer hon att släppa sin nya Hulu Original-serie "Four Weddings and a Funeral". Serien är den senaste i raden av tv-adapteringar av redan kända långfilmer.
 
Nu återstår det bara att se hur lyckat det blir att köra Hugh Grants gamla romcom-klassiker i ett tv-format. Serien kommer däremot inte ha något med filmen från 1994 att göra.
 
 
Det är ännu oklart om serien får en svensk release under sommaren, i USA släpps de första avsnitten i alla fall den 31 juli.
 
Är du sugen på att se vad Kaling har lyckats koka ihop med nya "Fyra bröllop och en begravning"? Kommentera gärna nedan!
| 2 juli 2019 13:30 |