Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

22 februari 2021 | 11:00

Trailer: Här är alla tv-serier som dyker upp hos HBO Nordic inom kort

HBO spänner musklerna och visar upp ett gäng av årets kommande och efterlängtade originalserier i en ny trailer.
Oscar Isaac och Jessica Chastain axlar huvudrollerna i adaptionen av Ingmar Bergmans "Scener ur ett äktenskap" ("Scenes from a Marriage") medan Kate Winslet, Evan Peters och Guy Pearce kommer att dyka upp i den nya miniserien om ett mystiskt småstadsmord i "Mare of Easttown".
 
Joss Whedon har visserligen hoppat av projektet men inom kort har det även blivit dags för hans övernaturliga sci-fi-kostymdrama "The Nevers" att få premiär, vi bjuds också på en första titt från Connie Brittons vistelse på ett udda semesterparadis i nya "The White Lotus" samt surf-dokumentärserien "100 Foot Wave". 
 
Bland de återkommande tv-serierna får vi snart nya säsonger av superhyllade "Succession", sista säsongen av "Insecure" samt "Simma lugnt, Larry", "Last Week Tonight with John Oliver", "Betty", "Los Espookys", "Hard Knocks", "We're Here", "A Black Lady Sketch Show", "Real Time With Bill Maher" och "How to with John Wilson". Vi får även en ny säsong av "In Treatment", men denna gången är det Joel Kinnaman och Uzo Aduba i huvudrollerna.
 
 
Dokumentärserien "Allen v. Farrow" har premiär idag och "Last Week Tonight with John Oliver" kom tillbaka redan för en vecka sedan och nu har det även börjat bli dags för den amerikanska premiären av den svenska HBO Nordic-serien "Björnstad". Men de övriga serierna som dyker upp i trailern kommer vi givetvis att täcka närmare här på MovieZine när det finns bekräftade premiärdatum hos HBO Nordic.
 

Läs också: Fallet Woody Allen, eller Woody Allens fall?

 
Vilka av de kommande HBO-serierna ser du fram emot mest? Kommentera gärna nedan!
| 22 februari 2021 11:00 |