Spel

Skribent

Vanja Tomin

10 december 2022 | 09:00

Trailer för "Judas" från "Bioshock"-skaparen Kevin Levine

Spelet beskrivs som ett "Bioshock" i rymden och kommer till alla plattformar.
Redan 2014 avslöjade "Bioshock"-skaparen Ken Levine att han arbetade på ett nytt spel. Sedan dess har vi hört väldigt lite om projektet och med spänning väntat på att få veta vad han egentligen sysslat med alla dessa år.
 
Under torsdagens spelgala The Game Awards fick vi en titt på vad Ken Levine har varit upptagen med, och resultatet ser ut som en färggladare och mer sinnesrubbad version av "Bioshock", fast i rymden. Spelet heter "Judas" och har fått en actionfylld trailer med märklig bakgrundsmusik. 
 
 
"Judas" kommer vara ett historiedrivet skjutspel i förstapersonsvy som utspelar sig i framtiden. Det kommer sannolikt att vara samma typ av spelresa in i galenskap och skenmoral precis som "Bioshock" gav oss för 15 år sedan.
 
 
Spelet beskrivs på följande sätt på spelstudion Ghost Story Games hemsida: "Ett sönderfallet rymdskepp. En desperat flyktplan. Du är den mystiske och oroliga Judas. Ditt enda hopp för överlevnad är att ingå allianser med dina värsta fiender. Kommer ni att samarbeta för att laga det ni tagit sönder, eller låter ni det brinna?"
 
 
"Judas" har ännu inget släppdatum. Spelet är listat för Playstation 5, Xbox Series X och PC via Steam och Epic Games Store.
 
Ser du fram emot "Judas"?
| 10 december 2022 09:00 |