Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

2 februari 2021 | 22:35

Trailer: En första övernaturlig smygtitt på "The Nevers" från HBO

Joss Whedon ger oss svaret på vad man får om man korsar "X-Men", "Familjen Bridgerton" och "Buffy och vampyrerna", med nya HBO-serien "The Nevers".
"The Nevers" har varit under produktion och utveckling sedan flera år tillbaka, med Joss Whedon ("Buffy och vampyrerna") som producent och skapare. Innan jul hoppade Whedon visserligen av projektet av personliga skäl, men står fortfarande kvar som seriens skapare, manusförfattare, producent och ska även ha regisserat två av avsnitten.
 
Sedan tidigare har det varit känt att serien skulle vara "en episk berättelse om ett gäng viktorianska kvinnor som plötsligt får ovanliga krafter, otaliga fiender och ett uppdrag som kan komma att förändra hela världen". Vilket har kunnat betyda lite vad som helst med tanke på Whedons fantasi. I den första teasertrailern så står det däremot ganska snabbt klart vad det rör sig om för typ av serie:
 
 
Det ser onekligen ut som att vi kommer att bjudas på något i stil med "Gentleman Jack" och "Familjen Bridgerton" som bakgrund, fast med en handling som lånar desto mer från "X-Men" och Whedons "Buffy och vampyrerna". Vilket utan tvekan har potential att bli riktigt populärt!
 
Laura Donnelly ("Outlander") kommer att axla en av huvudrollerna och i de resterande rollerna kommer vi att få se skådespelarna Olivia Williams ("Counterpart"), James Norton ("McMafia"), Tom Riley ("Da Vinci's Demons"), Ann Skelly ("Vikings"), Ben Chaplin ("Cinderella"), Pip Torrens ("Poldark"), Zackary Momoh ("Seven Seconds"), Amy Manson ("Once Upon a Time"), Nick Frost ("Into the Badlands"), Rochelle Neil ("Episodes"), Eleanor Tomlinson ("Poldark") och Denis O’Hare ("Big Little Lies") framför kameran.
 
Large da9e1e457dda629bc5a43acde3bf6844 the nevers e1612289762984
 
Den första säsongen av "The Nevers" kommer att få premiär någon gång under april, men det är i skrivande stund fortfarande oklart exakt vilket datum.
 

Läs också: Joss Whedon hoppar av HBO:s sci-fi-drama "The Nevers"

 
Kommer du att ge "The Nevers" en chans i april? Kommentera gärna nedan!
| 2 februari 2021 22:35 |