Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

15 februari 2019 | 09:00

Trailer: En av fjolårets bästa serier "Killing Eve" är snart tillbaka

"Killing Eve" lyckades övertyga både tittare och kritiker och gick från en blygsam start till en av förra årets mest populära nya serier.
Om du såg den första säsongen av "Killing Eve" är det inte direkt någon större överraskning att BBC America valde att släppa den första trailern inför säsong två, sent under alla hjärtans-dag. För visst har någon sjuk hatkärlek ändå blossat upp mellan vår lönnmörderska och den enda polisen som verkar förstå sig på henne?
 
Jodie Comers och Sandra Ohs skådespel under den första säsongen ledde till en rad fina nomineringar för de båda skådespelerskornas prestationer, men framför allt hamnade "Killing Eve" på var och varannan tv-topplista när året 2018 skulle summeras. Nu återstår det att se om även seriens andra säsong kan leva upp till samma skyhöga nivå - här har vi en första ordentlig titt på vad vi kommer att få se när "Killing Eve" kommer tillbaka i april.
 
 
Den 7 april släpps fortsättningen på BBC America, vilket bör innebära att vi här i Sverige kommer att kunna ta del av serien dagen efter hos HBO Nordic som sände den första säsongen.
 
Vad tyckte du om den första säsongen av "Killing Eve" - förtjänar den all beröm? Kommentera gärna nedan!
| 15 februari 2019 09:00 |