Film

Skribent

MovieZine

12 maj 2024 | 20:00

Trailer: Chuck Norris, 84, debuterar i sin första riktiga (och kanske inte sista?) sci-fi-rulle!

Chuck Norris tar sitt första kliv in i sci-fi-världen med sin nya film “Agent Recon”.
Chuck Norris nya film handlar om befälhavaren Alistair och hans militärstyrka, som får i uppdrag att lokalisera en mystisk enstöring vid en hemlig bas i New Mexico som misstänks experimentera med utomjordisk teknologi.
 
Väl på plats möter teamet en okänd varelse som inte bara besitter exceptionell styrka och hastighet utan även förmågan att kunna kontrollera en armé av hjärtlösa soldater. Nu måste trion bekämpa ostoppbara massor för att förhindra mänsklighetens undergång.
 
 
I resten av rollistan ser vi Derek Ting som även står som regissör och manusförfattare för filmen. Med oss har vi även Marc Singer som spelar Colonel Green. “Earth needs its greatest heroes.”
 
Tidigare i mars firade Norris sin 84:e födelsedag och passade även på att tacka sina fans för alla gratulationer på Instagram och tillägger: "Vet ni, jag är 84 idag men känner mig som 48!”.
 
Kampsportsveteranen och ikonens senaste biofilm hade premiär för över 10 år sedan: "The Expendables 2", med Sylvester Stallone. Men som vi alla vet: "Time waits for no man. Unless that man is Chuck Norris" och han lägger inte hatten på hyllan ens vid 84 - legend!
 
Kanske är han sugen på att göra lite mer sci-fi innan han tar pension, vad tror ni?
 
“Agent Recon” släpps digitalt i USA redan i juni. När den får premiär i Sverige återstår att se. Kolla in trailern till filmen nedan:
 
 
Lisa Strand
| 12 maj 2024 20:00 |