Film

Skribent

Alexander Kardelo

9 februari 2021 | 20:10

Tom Holland förnekar rykten om "Spider-Man 3"

Inga cameos från Tobey Maguire och Andrew Garfield alltså...?
Uppföljaren till "Spider-Man: Homecoming" och "Spider-Man: Far From Home" är under inspelning, med planerad biopremiär nästa vinter.

Trots det vet vi fortfarande väldigt lite om filmens handling, och den hr inte ens en officiell titel. Däremot har en hel del rykten snurrat, många av dem med fokus på spektakulära gäststjärnor. Rapporter från flera håll menar att gamla Spindelmän som Andrew Garfield och Tobey Maguire kommer dyka upp.

Om det nu stämmer så har Tom Holland inte blivit informerad. I en nu intervju med Esquire förnekar skådespelaren ryktet:

- Nej, nej, de kommer inte medverka i den här filmen. Om inte de har lyckats undanhålla något stort från mig, men det vore en alldeles för enorm hemlighet. Men just nu, nej. Filmen är en fortsättning på de Spider-Man-filmer som vi har gjort, säger Holland.
 
 
Man ska komma ihåg att Tom Holland är den Marvel-stjärna som råkat släppa ifrån sig allra flest spoilers genom åren. Så det vore inte helt osannolikt om producenterna försett honom med munkavle. För säkerhets skull skulle vi ta allt Holland säger med en nypa salt.

Å andra sidan kan alla dessa rykten vara ett sätt för studion att vilseleda publiken, så att vi inte vet alla överraskningar på förhand. Vad tror ni?
 

Tredje "Spider-Man"-filmen med Tom Holland får biopremiär 17 december.
| 9 februari 2021 20:10 |