Film

Skribent

Tobias Andersson

13 juni 2023 | 17:55

Jamie Foxx dras in i knasig konspiration i ny sci-fi-komedi

Klonar amerikanska regeringen sina medborgare i smyg? Det tror i alla fall Jamie Foxx, Teyonah Parris och John Boyega i nya komedin ”They Cloned Tyrone”. Kolla in trailern!
Svindlaren, hallicken och en prostituerad dras ofrivilligt in i en tokig konspiration. Är det så att regeringen utför kloningsexperiment på folket eller är det bara paranoia och rent nonsens från trion? Hur som helst är de fast beslutna om att ta reda på sanningen, för något lurt är det allt när de ramlar över ett märkligt källarlabb.
 
Netflix nya komedisatsning ser ut att bli en knasig, genreöverskridande film som för tankarna till ”Get Out”. Men istället för skräck så ser denna komedi ut att blanda hejvilt mellan sci-fi och laddad action i högt tempo. En osannolik trio börjar nysta i en lömsk konspiration, lyder filmens handling.
 
Och trailern, som går att spana in nedan, skvallrar om att ”They Cloned Tyrone” kan bli en riktigt skojig film att slänga ett öga på när den hittar till Netflix den 21 juli.
 
 
”They Cloned Tyrone” blir långfilmsdebuten för filmmakaren Juel Taylor' som tidigare jobbat mycket inom tv och skrivit manus till ”Creed II”.
| 13 juni 2023 17:55 |