Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

25 oktober 2016 | 16:00

"The Walking Deads" mobilspel lägger till nytt material efter varje nytt avsnitt i säsong 7

Du kan låsa upp exklusivt extramaterial, nyintroducerade karaktärer och vapen efter varje avsnitt. Vill du spela som Negan? Det går bra.
Först av allt: varning för säsong 7-spoilers! 

Den sjunde säsongen av "The Walking Dead" fick en riktig kickstart genom ett blodigt avsnitt som till sist gav svar på förra säsongsfinalens stora cliffhanger: vem skulle Negan döda? Medan fansen fortfarande sörjer offren berättar AMC att för den som spelar det tillhörande mobilspelet "The Walking Dead: No Man's Land" finns det mycket mer att hämta framöver!

Spelet kommer nämligen att uppdateras med nytt material efter varje avsnitt under den här säsongen. Precis som tv-serien handlar spelet om att överleva. Nya karaktärer och vapen som dyker upp i tv-serien kommer att finnas tillgängliga i spelet med en gång. Dessutom kan man varje vecka genom spelandet låsa upp extramaterial från veckans avsnitt, såsom exklusiva intervjuer, bakom-kulisserna-klipp och bortklippta scener. Det är även möjligt att få Negan som spelbar karaktär genom att spela igenom det nya materialet varje vecka!





Det är ett ganska unikt koncept. Visst uppdaterar de flesta skapare sina mobilspel efter ursprungsmaterialet med jämna mellanrum, men vilken annan serie utökar spelet veckovis i takt med vad tittarna upplever på tv? Detta garanterar en anledning för spelaren att alltid komma tillbaka till appen och låter spelaren återuppleva de största händelserna i varje avsnitt på ett nytt sätt med ett mer djupdykande material.

Om du inte kan få nog av zombieöverlevnaden just nu kan det vara värt att börja spela "No Man's Land" för att ta del av det exklusiva extramaterialet. Det finns tillgängligt både för iOS och Android i App Store och Google Play.

Har du provat spelet? 
| 25 oktober 2016 16:00 |