Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

9 februari 2019 | 07:45

"The Walking Dead" tappar ännu en favoritkaraktär

Förväntas bara vara med i en handfull avsnitt under originalseriens tionde säsong.
THR rapporterade under natten till idag att Danai Gurira kommer att lämna "The Walking Dead" under den nyligen bekräftade tionde säsongen.
 
Till skillnad från Andrew Lincolns (Rick Grimes) beslut att lämna originalserien, som seriens skapare ska ha känt till flera år i förväg - och där anledningen var att kunna spendera mer tid med sin familj i Storbritannien. Så ska Guriras beslut kommit mer plötsligt och beror istället på det enorma uppsving hennes karriär har fått tack vare rollen i den Oscarsnominerade filmen "Black Panther".
 
Gurira och hennes Michonne har varit en del av "The Walking Dead" sedan den tredje säsongen, och hon var fram tills det senaste tidshoppet (länge) romantiskt involverade med Rick Grimes. Det spekuleras därför i om vi möjligtvis kommer att få fortsätta följa delar av Michonnes resa, genom den kommande film-trilogin om Rick Grimes. 
 
Det är i nuläget fortfarande oklart exakt hur Guriras karaktär kommer att skrivas ut ur originalserien. Den 11 februari kommer vi i alla fall att återse henne och de andra skådespelarna när det första avsnittet från säsong 9B släpps på Dplay och Kanal 9.
 
Kommer du att sakna Michonne i "The Walking Dead"? Kommentera gärna nedan!
| 9 februari 2019 07:45 |