Exklusivt

Skribent

Jonatan Blomberg

23 mars 2024 | 02:00

Colin Farrell till MovieZine om "The Penguin": "Det blir otroligt våldsamt"

MovieZine frågar den Oscarsnominerade skådespelaren om hans efterlängtade "The Batman"-spinoff.
Igår blev det officiellt att den efterlängtade spinoffserien "The Penguin" kommer att dyka upp på Max någon gång under hösten 2024. Idag kan MovieZine dela med sig av en längre kommentar från Colin Farrell, som spelar titelkaraktären i den kommande säsongen. Och om du har hoppats på något lika mörkt och våldsamt som Matt Reeves "The Batman" från 2022, så verkar det båda riktigt gott:
 
Spoilervarning om du inte sett slutet på "The Batman".
 
Colin Farrell i den första säsongen av "The Penguin".
 
Jag hörde att ni var klara med "The Penguin"-inspelningarna till slut, vad kan du dela med dig av kring det projektet nu?
 
- Det stämmer, vi är helt klara med inspelningarna nu! Vi gjorde klart det sista för typ två veckor sedan. Och det var en lång och på många sätt underbar upplevelse... och det kommer bli mörkt, riktigt mörkt. Det är vad jag kan säga om den. 
 
- Mörkt och tungt. Det var den i alla fall att göra. Vilket däremot inte betyder att jag inte hade en hel del skoj också, för jag hade en fantastisk tid på det här projektet. Men det råder ingen tvekan om att det blir otroligt våldsamt. 
 
- Det är en mans resa mot toppen, mot vad han alltid drömt om att uppnå. Vilket väl är en viss typ av makt eller social status, som det nu öppnas upp en möjlighet för i och med att Carmine Falcone dör i slutet av filmen. Så det finns ett slags makt-vakuum i Gotham, som nu behöver fyllas... och det finns en hel rad olika personer som försöker roffa åt sig den makten.
 
- Det vi nu kommer att få se är Oswalds resa mot toppen, genom helt ofattbara hinder. Och... det blir verkligen supermörkt. Lauren LeFranc har skrivit åtta helgalna timmar av tv-underhållning. 
 
 
 
Farrell är redan den 5 april även aktuell med nya tv-serien "Sugar", en hård noir-deckare hos Apple TV+, som vi kommer att släppa en längre intervju kring i samband med den premiären. Så håll utkik!
 

Läs också: Se Colin Farrell som privatdetektiv i noir-mysteriet “Sugar”

 
Är du peppad på "The Penguin"? Kommentera gärna nedan!
| 23 mars 2024 02:00 |