Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

1 augusti 2017 | 22:05

Fler karaktärer än väntat ska mötas i "The Defenders" super-crossover!

Varning för nerdgasm, alla Marvel-galningar! Inte nog med att de fyra huvudrollerna förenas mot skurkarna. Alla dessa och fler ska mötas i samma scen!
Nu när vi är inne i augusti är det inte långt kvar till nästa Marvel-Netlix-serie, "The Defenders". Förbered dig på en riktig nerdgasm! Förutom att Jessica Jones, Daredevil, Iron Fist och Luke Cage kommer att slå sina krafter ihop mot Sigourney Weavers Alexandra och hennes undersåtar, kommer även andra tuffa sidokaraktärer från de olika Marvel-serierna att ge sig in i striden: i en och samma storslagna crossover-scen!
 
Det är Jessica Henwick, som spelade Colleen Wing i "Iron Fist", som kommer med beskedet via CBR:
 
- Det ska bli kul att låta fans se karaktärer interagera som aldrig har synts ihop förut! Jag snackar inte bara om de fyra huvudrollerna. Jag menar också ensemblen, varav de flesta nog har kungjorts. Det finns en scen som innehåller oss alla, hela rollensemblen i samma rum, vilket var galet men så roligt. 
 
Vilka dessa andra ensemblefigurer är bekräftas inte, men visst får man genast intrycket av att det rör sig om en gigantisk fighting-scen där alla hjältar och skurkar sätter hårt mot hårt? Låt oss i så fall anta att de andra karaktärerna är Claire Temple, Trish, Stick och Misty Knight, som alla vore bra att ha på sin sida.
 
Vilka karaktärer hoppas du möts i denna utlovade super-crossover? 
| 1 augusti 2017 22:05 |