Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

10 november 2016 | 13:00

Få hembesök av en White Walker i helgen!

Vill du få den senaste säsongen av "Game of Thrones" hemlevererad av en White Walker på söndag? Så här gör du.
Har du alltid drömt om att få besök av en White Walker? Nu till helgen har alla som bor i Stockholms innerstad chansen att få en gåva hemlevererad av en av dessa skräckinjagande varelser.

Winter är ju trots allt Coming och i samband med den kommer ofta förkylningstider. Då finns det ju inget bättre än att gräva ner sig och sträcktitta på en bra serie. Därför utannonserar Warner Bros. Home Entertainment Nordic en speciell tävling.

Genom att posta en valfri bild på Instagram på söndagen den 13 november och använda hashtaggen #gotbudet, är du med och tävlar om hela säsong 6 på DVD eller Blu-Ray. Säsongsboxen, ihop med ett händigt förkylningskit, levereras till vinnarens dörr av en livs levande (livs odöd?) White Walker. De 15 första deltagarna vinner.

Instagram-tävlingen pågår mellan kl. 12:00 - 18:00 på söndag, 13 november, för alla bosatta i Stockholm innerstad.

Tävlingen sker i samband med lanseringen av säsong 6 i Sverige, så om du inte blir en av de lyckliga få, finns boxen tillgänglig för försäljning i butikerna.

Så vad väntar du på? Om du är ett sant fan sätter du mobilen på ringning så att du garanterat är en av de 15 första att hashtagga din bilduppladdning på Instagram med #gotbudet kl. 12:00!

Känner du någon mer som vågar öppna dörren för en White Walker? Dela och tipsa dina vänner innan helgen!
| 10 november 2016 13:00 |