Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

16 oktober 2020 | 15:40

Tatiana Maslany förnekar att hon är klar för "She-Hulk"

Vem tycker du skulle passa bäst i huvudrollen som Bruce Banners kusin?
Vi rapporterade för ungefär en månad sedan att Tatiana Maslany var klar för huvudrollen som "She-Hulk", en Marvel-karaktär som är kusin till Bruce Banner. Variety påstod då att man hade källor inom produktionen som hade avslöjat att Maslany var klar för rollen, vilket hon nu har gått ut och dementerat under en intervju med The Sudbury Star.
 
- Det stämmer faktiskt inte utan det är som om ett pressmeddelande har spårat ut. Det är verkligen inte så. Jag har råkat ut för liknande saker tidigare när medier har fått för sig något, som tyvärr inte är något på riktigt, förklarar Maslany.
 
"She-Hulk" är en Marvel-karaktär som skapades redan på 80-talet och följer advokaten Jennifer Walters, som är Bruce Banners kusin, när hon ärver Hulkens krafter efter att hon fått en blodtransfusion från honom. Till skillnad från Bruce så kan hon behålla det mesta av sin personlighet, intelligens och kontroll när hon förvandlas. Det återstår däremot att se om tv-serien kommer att följa samma "regler" som grundmaterialet.
 
Värt att notera är att både Paul Rudd och Jason Momoa officiellt förnekade liknande rykten innan de var officiellt klara för sina roller som Ant-Man och Aquaman. Vi får med andra ord helt enkelt avvakta på att Disney+ själva går ut och officiellt bekräftar vem som kommer att få axla huvudrollen i deras nya tv-serie. Tidigare har nämligen även skådespelare som Rebecca Ferguson, Ronda Rousey, Alison Brie och Rosario Dawson rapporterats vara på gång till rollen som Hulkens gröna kusin.
 

Läs också: Nykomling får huvudrollen i "Ms. Marvel"-serien hos Disney+

 
Vem tror du kommer att få axla huvudrollen som "She-Hulk"? Kommentera gärna nedan!
| 16 oktober 2020 15:40 |