Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

30 september 2020 | 23:35

Nykomling får huvudrollen i "Ms. Marvel"-serien hos Disney+

"Ms. Marvel" är en muslimsk pakistan-amerikansk tonåring från New Jersey, som får börja med sin egen tv-serie men även kommer att dyka upp i Marvelfilmerna.
Deadline rapporterar att nykomlingen Iman Vellani slutligen har landat huvudrollen som Marvel-hjälten "Ms. Marvel". Karaktären introducerades hos Marvel för första gången så sent som 2014 och blir nu den första muslimska hjälten i Marvels utökade universum av tv-serier och filmer. 
 
Handlingen kommer att kretsa kring Kamala Khan, en pakistan-amerikansk tonåring från New Jersey, som kommer att få sin introduktion i en egen tv-serie hos Disney+ innan karaktären dyker upp i någon av de kommande MCU-filmerna. Det är däremot i nuläget fortfarande oklart exakt vad den första säsongen kommer att handla om samt om vi kommer att få några gästspel från några MCU-skådespelare.
 
Iman Vellani.
 
Den första säsongen skapas av manusförfattaren Bisha K. Ali och regissörerna Adil El Arbi, Bilall Fallah, Sharmeen Obaid-Chinoy samt Meera Menon kommer att regissera den. Häromdagen blev det även officiellt att Samuel L. Jackson kommer att få en egen "Nick Fury"-serie samt att Tatiana Maslany är klar för huvudrollen i kommande "She-Hulk".
 

Läs också: Trailerpremiär för "WandaVision" - Marvels hjältar i en sitcom

 
Kommer du att ge "Ms. Marvel" en chans hos Disney+ när det väl vankas premiär? Kommentera gärna nedan!
| 30 september 2020 23:35 |