Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

25 september 2020 | 22:05

Samuel L. Jackson får en "Nick Fury"-serie hos Disney+

Marvel fortsätter att utöka sitt superhjälte-universum hos Disney+ med ännu en originalserie.
Variety rapporterar att Samuel L. Jackson kommer att återvända till det utökade Marveluniversumet, som Nick Fury, ännu en gång. Men denna gången får han en egen tv-serie hos Disney+. Jackson har spelat karaktären sedan "Iron Man" från 2008 och dök så sent som ifjol upp i Marvelfilmerna "Captain Marvel", "Avengers: Endgame" och "Spider-Man: Far From Home". 
 
Informationen kring den nya serien är fortfarande väldigt knapphändig, i nuläget tycks det bara vara klart att Jackson kommer att spela Nick Fury - med Kyle Bradstreet ombord som manusförfattare och producent. Disney+ har inte officiellt bekräftat nyheten.
 
Häromdagen avslöjades det att Tatiana Maslany är klar för huvudrollen i "She-Hulk", under Emmygalan släpptes en första officiell trailer från "WandaVision" och vi har tidigare även fått se några smygtittar på "The Falcon and Winter Soldier" samt "Loki". De kommande Marvelserierna "Hawkeye", "Moon Knight" och "Ms. Marvel" ligger också under utveckling. Det är med andra ord bara en tidsfråga innan vi har lika många Marvelserier som vi har Marvelfilmer.
 

Läs också: Trailerpremiär för "WandaVision" - Marvels hjältar i en sitcom

 
Är du sugen på att se Nick Fury i en egen tv-serie? Kommentera gärna nedan!
| 25 september 2020 22:05 |