Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

5 oktober 2016 | 16:00

Superhjältemånad i oktober! Har du koll på tv-datumen?

DC-hjältarna möts i ett crossover-avsnitt efter de nya avsnitten av "The Flash", "Arrow", "Supergirl" och "Legends of Tomorrow". Se en försmak från CW redan nu!
Oktober är superhjältarnas månad. Har du koll på alla premiärdatum? Idag har "The Flash" säsongspremiär i USA, följt av "Arrow" imorgon, "Supergirl" på måndag och "Legends of Tomorrow" nästa fredag. I december ser vi samtliga The CW:s hjältar i ett crossover-avsnitt.

För den som är taggad på att se superhjältarna sida vid sida kan kolla in det här klippet! Kabelkanalen CW har satt ihop en promo som visar upp de fyra DC-hjältarnas samarbete i vad de kallar "Superhero Fight Club 2.0".


Klippet börjar med att visa The Flash och Arrow under förhör med sin "fånge", som visar sig vara Supergirl. Lamporna tänds och Felicity Smoak och Cisco Ramon börjar leka runt med styrspakarna, medan Diggle tittar på. Hjältarna får snart sällskap av The Atom, Firestorm och White Canary och tillsammans slåss de alla mot droider som verkar känna till deras svagheter (vilket de gör, eftersom det är Felicity och Cisco som styr robotarna). Halvvägs igenom dyker en annan karaktär upp...

Om du diggar superhjältar gör du rätt i att ta på dig kalsongerna utanpå byxorna och markera dessa datum i mobilnotiserna!

"The Flash" säsong 3 - idag 5 oktober (oklart när den kommer till Kanal 11)

"Arrow" säsong 5 - imorgon 6 oktober (svensk premiär 13 oktober i Kanal 11)

"Supergirl" säsong 2 - tisdag 11 oktober (kommer samma dag på HBO Nordic)

"Legends of Tomorrow" säsong 2 - fredag 14 oktober (och dagen efter på Netflix)

Vi väntar fortfarande på en uppdatering på vilken dag i december superhjältarna möts i ett crossover-avsnitt.

Vilken superhjälteserie ser du mest fram emot?
| 5 oktober 2016 16:00 |