Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

21 januari 2021 | 06:00

Streamingtips: Nu finns konspirations-thrillern "Limetown" på C More

Jessica Biels konspirations-serie får nytt liv hos C More.
Det verkar inte ha varit allt för många som hade koll på att "Limetown" släpptes som en Facebook Watch-serie redan i slutet av 2019. Vilket nästan är lite förvånande då serien sannolikt hade blivit väldigt populär hos en större streamingtjänst, med tanke på hur man lyckas blanda ihop ett konspirationsmysterium, sci-fi och en fin insats från Jessica Biel ("The Sinner", "Illusionisten").
 
Men när Biels konspirationsthriller nu flyttar in hos C More blir det förhoppningsvis avsevärt fler som ger serien en chans... särskilt nu när det finns svensk undertext och det enkelt går att se serien på sin tv, istället för på sin dator/mobil.
 
Serien följer radiojournalisten Lia Haddock (Biel) som gör ett "Serial"-aktigt podcast-reportage kring försvinnandet av 300 människor på en amerikansk forskningsanläggning i Tennessee, USA. Men desto djupare hon kommer i jakten på sanningen, så verkar allt fler folk att dö omkring henne.
 
 
Utöver Biel i huvudrollen så dyker även Stanley Tucci, Omar Elba, Sherri Saum och Alessandro Juliani upp framför kameran. Den första säsongen består av totalt tio halvtimmeslånga avsnitt.
 
Hela den första säsongen av "Limetown" finns nu tillgänglig på C More. Skaffa ett abonnemang på C More redan idag.
| 21 januari 2021 06:00 |