Film

Skribent

Alexander Kardelo

4 mars 2021 | 19:45

Så streamar du "Raya och den sista draken" på Disney+

Möt Disneys tuffa prinsessa och häng med på äventyr i fjärran Östern. "Raya och den sista draken" släpps nu som Premier Access - vi förklarar hur det funkar.
Imorgon 5 mars släpps nya Disneyfilmen "Raya och den sista draken" på bio i mer än 80 orter. Samma dag, klockan 09 på morgonen, görs filmen tillgänglig för streaming på Disney+ med en så kallad Premier Access.
 
Premier Access innebär en extra kostnad på 249 kronor, utöver prenumerationsavgiften på 89 kr/mån. Medlemmar som köpt filmen kommer att kunna streama den hur många gånger som helst. 

"Raya och den sista draken" släpps därefter för alla abonnenter från 4 juni utan extra kostnad.
 
 
 
249 kronor gör "Raya och den sista draken" till den dyraste filmen som hittills släppts på svensk video-on-demand (i USA har detta redan testats med "Mulan" under hösten). En kostnad som motsvarar två biobiljetter borde dock kännas överkomlig för många barnfamiljer. Annars finns alltid möjligheten att vänta tre månader och se filmen "gratis" i det vanliga utbudet.
 
 
I animerade äventyrsfilmen "Raya och den sista draken" möter vi en hårdnackad prinsessa som måste rädda sitt land från en urgammal ondska. För att lyckas behöver hon hitta en mytomspunnen drake. Läs MovieZines recension här...
 
Kommer du nappa och hyra filmen redan vid premiär? Eller väntar du hellre med att se "Raya"? Kommentera nedan.
| 4 mars 2021 19:45 |