Film

Skribent

MovieZine

29 mars 2024 | 05:00

Här kan du streama "Ett sista race" med David Hellenius och Malin Åkerman

Ska julens svenska biosuccé bli påskens streamingvinnare?
MovieZine tipsar om erbjudanden hos våra samarbetspartners. Artikeln innehåller sponsrade länkar.
 
Bittra kritiker plockade fram den stora stoppskylten. Men biopubliken flockades glatt ändå, och lät sig underhållas av (h)julhelgens stora svenska komedisatsning "Ett sista race". Succén var ett faktum - över 260 000 besökare hängde med på resan. Tre månader senare rullar den nu in på streaming - tacka TV4 Play+ för påskpresenten!
 
Filmen handlar om streetracing-legenden Dennis som levt hela sitt liv på fel sida om lagen. Han har nu bestämt sig för att börja leva det ansvarsfulla och stilla livet. Något som snart bryts upp när Dennis får reda på att hans dotter Hanna ska delta i ett race med sin nya kille Charlie.
 
För att stoppa Hanna beger sig Dennis och hans ex-fru Tove ut på en resa för att hämta hem dottern. Det är början på ett hisnande sista race med fart, fläkt och höga varvtal genom Sverige.
 
Edward af Sillén ("En del av mitt hjärta") står för regin. Med sig har han en stjärnfylld ensemble med David Hellenius, Malin Åkerman, Johan Glans, Peter Dalle, Malte Gårdinger, Jonas Karlsson och Johan Ulveson i spetsen.
 
"Ett sista race" släpps idag exklusivt på streaming hos TV4 Play+, där det billigaste abonnemanget (med reklam) kostar 59 kr.
 
 
| 29 mars 2024 05:00 |