Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

1 november 2016 | 11:00

"Stranger Things"-barnen börjar på Hogwarts? Se mashup-klippet "Potter Things"!

Eleven snattar Eggo-våfflor från Snape och Hermione blöder näsblod efter sin magi. Här är lite Halloweengodis från Comedy Central!
Som en liten Halloweenöverraskning har Comedy Central satt ihop en kreativ mashup mellan "Harry Potter"-filmerna och Netflix-serien "Stranger Things". Vad blir det? Jo, "Potter Things".


Genom att sammanfoga material från båda originalen, har de fått till en fullt fungerande trailer där det ser ut som att karaktärerna har hamnat i samma värld.

Det börjar med att Mike, Dustin och Lucas cyklar in på Hogwarts och välkomnas under sorteringsceremonin av självaste Albus Dumbledore.

"Slottet kommer inte bara att vara ert hem i år utan också ett hem åt några speciella gäster", säger rektorn i ett klipp taget från "Den flammande bägaren". Dustin utbrister i ett "wow".

Klippet innehåller många ikoniska scener och ger dem nytt liv. Hermione är nu den som börjar blöda näsblod efter att ha försvarat Harry och Ron och Eleven stjäl Eggo-våfflor från Professor Snape. Det hela avslutas med att ljusslingan i Joyce Byers hus bokstaverar "Harry Potter".

Som ett stort fan utav både "Harry Potter" och "Stranger Things" kan man ju bara drömma om att trailern var sann och att vi kunde få oss en "Potter Things"-serie. Men en andra säsong av "Stranger Things" 2017 är ju inte fy skam det heller.

Kommentera gärna klippet nedan!
| 1 november 2016 11:00 |