Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

28 februari 2019 | 08:00

"Star Trek: Discovery" är klar för en tredje säsong

CBS All Access fortsätter att satsa på sitt utökade "Star Trek"-universum.
Den första halvan av "Star Trek: Discoverys" första säsong delade fansen i två läger, det kändes inledningsvis inte tillräckligt mycket som "Star Trek". För oss som höll ut har det visat sig att serien vågade testa något riktigt intressant i första säsongens andra halva och den höga kvaliteten har hållit i sig nu även under forsättningen i säsong två. Det är därför inte särskilt förvånande att TVLine rapporterade under kvällen igår att serien nu är klar för en tredje säsong.
 
CBS All Access som ligger bakom serien i USA har ett helt gäng nya "Star Trek"-serier på gång, där Jean-Luc Picards återkomst till "Star Trek"-universumet har tänt intresset för även de mest inbitna fansen. När vi intervjuade Doug Jones, som spelar Saru (en av "Star Trek: Discoverys" huvudroller), berättade han att de hade fått skriva på kontrakt för hela fem säsonger - CBS All Access har med andra ord gott om äventyr kvar att ta oss med på.
 
 
Under den andra säsongen av "Star Trek: Discovery" har vi fått lära känna en yngre kapten Pike och i veckans avsnitt ryktas det att vi äntligen kommer att få se Ethan Peck i rollen som en yngre version av ikoniska "Star Trek"-karaktären Spock. 
 
Här i Sverige kan vi ta del av nya "Star Trek: Discovery"-avsnitt varje fredag. Vad tycker du om de två säsongerna hittills? Kommentera gärna nedan!
| 28 februari 2019 08:00 |