Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

24 oktober 2016 | 08:00

Spoilers: Äntligen vet vi vem som faller offer för Negan i "The Walking Dead"

Avsnittet visas på Kanal 9 och Dplay ikväll, kl. 22:50. Men svaret är ute efter nattens premiär i USA. Vill du veta? Här är svaret.
Efter att ha hållit på informationen sedan slutet på förra säsongen vet världen till sist vem som fick ta emot det dödliga slaget från Negans slagträ Lucille i den nya säsongen av "The Walking Dead". Om du inte vill veta än gör du bäst i att sluta läsa nu. Sista chansen, här kommer det: Abraham. Och Glenn.

Tv-serien lyckades med konsten att hålla sig till händelsen i serietidningen och samtidigt chocka även de mest trogna fansen. I det avgörande ögonblicket i serietidningen är det Glenn som drar det kortaste strået, vilket naturligtvis gjorde Glenn till en av de mest troliga offren i tv-serien också. Det första avsnittet på säsong 7, som sändes över natten i USA, lät tittarna vänta på svaret hela tjugo minuter in i handlingen, då Negan plötsligt krossade skallen på Abe till allas stora förvåning. Först när Daryl kastade sig mot Negan bestämde sig denna för att Ricks grupp inte riktigt hade förstått vem som bestämmer än och slog oväntat in huvudet även på fanfavoriten Glenn, som har varit med sedan seriens början.

Rick, som den polisman som han är, har genom sex säsonger haft som livsuppgift att beskydda gruppen. Efter detta nederlag är hans gnista försvunnen och hans själ underkastad Negan. Rick trodde att han var oövervinnerlig för en stund, men hans övermod har minst sagt lärt honom en tuff läxa.

Fansen skriker ut sin förtvivlan på sociala medier. Här är några av reaktionerna:





Säsongspremiären går att se ikväll på Kanal 9 och DPlay kl. 22:50 om du vill se inälvorna flyga!

Hur reagerar du på att Abe och Glenn dödas? Arg, ledsen och förtvivlad eller mest lättad för att din favorit överlevde?
| 24 oktober 2016 08:00 |