Film

Skribent

Användare borttagen

3 maj 2019 | 11:00

"Sonic the Hedgehog" designas om efter hård kritik

Spelfilmen har biopremiär i höst.
Denna vecka släpptes den första trailern för den snabba igelkotten "Sonic the Hedgehog", och kritiken har inte varit så värst positiv. Mycket var riktat mot karaktärsdesignen som Paramount valde att presentera, vilket inte skapade den nostalgiska känslan fansen hoppades på.
 
På grund att kritiken meddelade regissören Jeff Fowler ("Gopher Broke") att studion har lyssnat på oron och ska förbättra karaktären. På sin Twitter skrev han: 
 
 
Jag tycker det är väldigt uppfriskande att både Paramount och SEGA inser att något inte stämmer från fansens sida, samt att man tänker göra något åt situationen. Frågan är ifall det inte blir för tajt med tiden, då filmen har premiär 8 november i USA. Kommer det resultera till ett nytt premiärdatum? Det återstår att se.
 
Efter trailerpremiären visade spelartisten Edward Pun från Sucker Punch en fantastisk version av designen, vilket jag hoppas studion tar inspiration av. 
 
 
Med i "Sonic the Hedgehog" är Jim Carrey, James Marsden, Neal McDonough och Ben Schwartz som gör rösten till titelkaraktären. För tillfället har rullen biopremiär 22 november i Sverige. 
 
 
Vad tycker ni om Sonics look i trailern?
| 3 maj 2019 11:00 |