Film

Skribent

Alexander Kardelo

2 oktober 2019 | 09:30

"Snuten i Hollywood 4" nästa för Eddie Murphy

25 år efter Axel Foleys senaste äventyr är det dags igen.
Eddie Murphy går i samma fotspår som Arnold Schwarzenegger och Sylvester Stallone, och återbesöker några av sina ikoniska roller. Inspelningen av "En prins i New York 2" pågår nu och därefter är det dags för "Snuten i Hollywood 4".

Löftet om en uppföljare till de populära actionkomedierna har florerat länge. Nu bekräftar Murphy i en intervju med Collider att det blir hans nästa film:

- Ja, efter "En prins i New York" gör vi "Snuten i Hollywood". Efter det hoppas jag komma tillbaka på scenen för att göra standup, säger skådespelaren.
 
 
Eddie Murphy ser de kommande komedierna "En prins i New York 2" och "Snuten i Hollywood 4" som ett bokslut på sin karriär, då han har andra prioriteringar nuförtiden.

- Om jag bestämmer mig för att bara ligga i soffan framöver så slutade jag iallafall med något roligt. Jag vill inte göra 2-3 filmer om året som förr, nu gillar jag bara att vara hemma med barnen.

Eddie Murphy är närmast aktuell med huvudrollen i "Dolemite is My Name". Netflix-komedin kan ses som hans stora comeback efter några år utanför rampljuset. Läs MovieZines recension här...
| 2 oktober 2019 09:30 |