Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

26 oktober 2016 | 11:45

Snart är "Gilmore Girls" tillbaka! Mys med en ny trailer

Tittarna får till sist ta del av det riktiga slutet som serien skulle ha haft för tio år sedan i nya "Ett år med Gilmore Girls".
Längtar du efter att återbesöka den lilla staden Stars Hollow i "Gilmore Girls"? Om en månad släpps den första delen av uppföljningen på serien som fans har väntat på i tio år. Varför inte värma upp med en ny trailer?


Den nya serien "Gilmore Girls: A Year in the Life" släpper totalt fyra avsnitt, eller snarare filmer med tanke på att de är 90 minuter långa, och varje avsnitt är kopplat till en årstid. 

Alexis Bledels karaktär Rory är uppvuxen och har en fin relation till mamman Lorelai (Lauren Graham), men de går igenom sina respektive upp-och nedgångar i sina livsfaser. Trailern avslöjar också att morfar har dött och mormor Emily (Kelly Bishop) försöker hantera sin nya livssituation. Anledningen är att Edward Herrmann, som spelade morfar Richard i originalserien, gick bort 2014.

När serien gick mellan 2000-2006 hoppade skaparen Amy Sherman Palladino av innan serien var över och gick på så sätt miste om att berätta det slut som hon alltid hade föreställt sig. "A Year in the Life" är hennes nya chans och fansen får äntligen se det slut som serien skulle ha haft från början.

Den nya serien har världspremiär den 25 november på Netflix.

Vad är det bästa med "Gilmore Girls" enligt dig?
| 26 oktober 2016 11:45 |