Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

25 januari 2017 | 15:00

Skådisen hintar att Jesse Pinkman kommer till "Better Call Saul"

Vänta, försa han sig nu? Säsong 3 släpps den 10 april.
Det blev nyligen känt genom en trailer att skurken Gus Fring dyker upp i "Better Call Saul", men vilka andra karaktärer från "Breaking Bad" kan vi förvänta oss när säsong 3 är här? Naturligtvis är det självaste Walter White och Jesse Pinkman som tittarna har skrikit efter och efter en intervju hos The Ellen Show hintade skådespelaren Aaron Paul att just Jesse kan gör en cameo snart i spinoff-serien.

- Jisses, jag hoppas det... Det kan hända att jag redan har spelat in en. Vi - eller jag menar de - har precis filmat klart den nya säsongen.

Försade han sig lite där? Det ger definitivt nytt bränsle på elden för den som redan har väntat genom två säsonger på att få återse den älskade karaktären.

Frågan är dock hur logiskt det vore. Varken Walter White eller Jesse Pinkman hade någonsin träffat Jimmy McGill/Saul Goodman innan händelserna i "Breaking Bad", men vill man klämma in en cameo så går det säkert om man är lite kreativ. Antingen så retas Aaron Paul bara, eller också är den unge knarkaren Jesse faktiskt på väg att dyka upp i "Better Call Saul" när säsong 3 startar den 10 april.

Behöver "Better Call Saul" fler cameos från "Breaking Bad"?
| 25 januari 2017 15:00 |