Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

24 november 2016 | 07:30

"Sherlock" har fått tillskott i familjen - här är nya bilder inför säsong 4!

Välkomna Baby Watson och seriens nya onding.
"Sherlock"-serien har fått ett tillskott! Nya bilder visar att Watson har fått en bebis med Mary, som han dejtade i säsong 3. Vi får också en glimt av nästa säsongs elaking, Culverton Jones.
Att döma av Sherlocks min i den översta bilden kan vi nog vänta oss en hel del humor i kontrasten mellan detektiven och familjen Watsons nya babylycka - något vi säkerligen kan behöva i en säsong som redan har beskrivits som "den mörkaste hittills" av manusförfattaren Stephen Moffat.

Den stora ondingen i säsong 4, Culverton Jones, beskrivs som "den elakaste vi har haft" och "ren och skär ondska", vilket säger en del om hur mörk den potentiellt sista säsongen kan bli. Benedict Cumberbatch, som spelar Sherlock, har nämligen tidigare påmint världen om att både han och Martin Freeman (Watson) har betydligt mer fyllda filmscheman nu för tiden än när serien började och att det kan bli omöjligt att få ihop en fortsättning.

Man kan också tänka sig att Watson är ännu mer utsatt nu när hans bebis kan bli offer för Culvertons onda planer. Det är just den här avvikelsen från Sir Arthur Conan Doyles "Sherlock"-böcker som gör serien så spännande för oss som följer serien.

Det första avsnittet i den nya säsongen, "The Six Thatchers", har premiär på brittiska BBC den 1 januari 2017. Den här gången visas avsnitten inte på SVT, utan på Netflix.

Blir du pepp av att se de nya bilderna?
| 24 november 2016 07:30 |