Film

Skribent

Alexander Dunerfors

15 juli 2013 | 17:01

"Sharknado" kan få uppföljare

Lågbudgetfilmen som blev veckans snackis i USA lämnade Syfy hungriga efter mer.

En tornado med hajar, där har du handlingen i "Sharknado" på fyra ord. Det räckte för att locka över en miljon nyfikna tittare framför TV:n, när den omtalade lågbudgetfilmen hade premiär på Syfy förra veckan. Och kanalen har fått blodad tand:

- Vi har haft många möten, och skickat många mail. Självklart pratar vi om möjligheten. Men just nu kan vi inte bekräfta något, vi har fortfarande inte haft någon riktig diskussion med de rätta personerna, säger Syfy-chefen Thomas Vitale till pressen.

Trots att tittarsiffrorna inte är något att hoppa högt för, kokade sociala medier av hajfeber i torsdags och man uppmätte upp till 5000 tweets i minuten som alla förundrades över den märkliga B-filmen, skriver Hollywood Reporter.

- Vi har alltid skämtat om uppföljare och vad som skulle krävas för att toppa den här filmen. Nu blev den så framgångsrik så jag förstår att de vill göra en till. Om vi lyckas hitta ett sätt att höja ribban så kommer jag gärna tillbaka, säger regissören Anthony C. Ferrante i en intervju.

Uppdatering: Filmen är nu bekräftad, och på Syfys twitter kan man komma med förslag på undertitlar till "Sharknado 2". 

Kolla in trailern till "Sharknado" nedan:

| 15 juli 2013 17:01 |