Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

2 december 2016 | 16:30

"Sense8"-tittare kan mest troligt se fram emot en julspecial

Även om det inte är officiellt än finns det goda bevis.
"Sense8" är inte en serie för alla, men om du har fastnat för Netflix-serien kan du glädjas åt att alla tecken visar på att det kommer en julspecial den 23 december.

En sajt har nämligen sett att det har stått "julspecial kommer den 23 december" i seriens beskrivning på Netflix och tidigare i år twittrade skådespelaren Jamie Clayton att det kommer ett nytt avsnitt till jul. Samtidigt delade skådisen Daryl Hannah en bild som såg ut att vara manuset till en julspecial.



Det ska understrykas att Netflix inte har bekräftat att detta avsnitt kommer, men med dessa tecken finns det goda anledningar att tro att de släpper en trailer de närmaste veckorna.

Den första säsongen släpptes sommaren 2015 och strax därefter togs beslutet att fortsätta med nya avsnitt. Inspelningen ska ha påbörjats i år men sedan dess har ingenting hörts från "Sense8". Därför är det ännu omöjligt att säga när säsong 2 är här.

"Sense8" handlar om åtta främlingar spridda över hela världen som upptäcker att de är både mentalt och emotionellt sammankopplade. De kan inte bara kommunicera med hjärntelepati, utan också glida in i varandras upplevelser och ta del av varandras kunskap och färdigheter. 

Hoppas du på en julspecial av "Sense8"?
| 2 december 2016 16:30 |