Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

18 juli 2017 | 22:15

Senaste trailern från "Outlander" hintar om något efterlängtat

De är lätta att missa, men kollar du noga kan du se vad som är på väg att hända mellan Claire och Jamie. Lugn bara, vi förklarar ledtrådarna om du vill veta.
När sommaren är över kommer säsong 3 av "Outlander", men redan nu kommer ett trailerklipp som nog kan exaltera seriens följare, kanske i synnerhet de som har koll på bokförlagan.
 
 
De nya avsnitten ska fylla i tomrummet vad som hände mellan Jamie och Claire från det att hon åkte tillbaka till sin egen tid, till det vi såg i den senaste säsongsfinalen. Det mest iögonfallande som trailern bjuder på innebär dock lite av en spoiler för den som vill läsa boken, så hoppa över nästa stycke helt om du inte vill veta.
 
Den som har läst böckerna vet att bokaffären Carfax Close Shop är platsen där Claire och Jamie återförenas efter tjugo år ifrån varandra. Även om Mr. Malcolm inte själv syns till, finns det andra tydliga tecken i trailern: Claires förväntansfulla ansikte, bokaffärens skylt och en ringklocka. Utöver detta ser vi Brianna och Roger hjälpa Claire i sökandet, medan Jamie flirtar med en annan kvinna. Vad har egentligen hänt under tjugo år?
 
Den tredje säsongen av "Outlander" har världspremiär den 11 september. Du kan se de andra två säsongerna på Netflix och Viaplay.
| 18 juli 2017 22:15 |