Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

8 november 2016 | 09:00

Sean Astin med flera ska spela nya karaktärer i "Stranger Things"

Detta vet vi om de nya karaktärerna som ska spelas av Sean Astin, Paul Reiser och Linnea Berthelsen.
Nyligen fick vi bekräftat att Eleven får fortsätta att vara med i nästa säsong av "Stranger Things" och idag får vi reda på att tre andra skådisar har hoppat ombord på serien, nämligen Sean Astin, Paul Reiser och Linnea Berthelsen.

Eftersom vi redan förknippar Sean Astin med 80-90-talsklassiker, såsom "Dödskallegänget", "Rudy" och så klart som Sam i "Sagan om Ringen", passar han utmärkt in i "Stranger Things". Han ska spela den godhjärtade före detta tönten Bob Newby som gick i High School ihop med Joyce Byer (Winona Ryder) och Sheriff Hopper (David Harbour). Nu är Bob manager på Hawkins RadioShack.

Paul Reiser ska spela Dr. Owens som jobbar på Department of Energy. Hans uppdrag där är att tona ner skrällen kring det där med att ett farligt monster från en annan dimension plötsligt bröt sig in genom väggen och kidnappade Will. Ni vet det där lilla detaljen.

Linnea Berthelsen är en dansk skådis som gör debut i serien som Roman: en kvinna med ett tungt förflutet som var med om en stor förlust som liten. Roman är inte ursprungligen från Hawkins, men hon har kopplingar till alla de mystiska händelser som inträffade i labbet i första säsongen.

Det ska minst sagt bli kul att se hur mysterierna i "Stranger Things" utvecklar sig i nästa års nya avsnitt.

Vad ger du för betyg åt första säsongen?
| 8 november 2016 09:00 |