Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

11 maj 2017 | 15:00

Se Nicole Kidman och Elisabeth Moss i trailern till "Top of the Lake: China Girl"

Elisabeth Moss, Nicole Kidman och Brienne från "Game of Thrones" med nytt mordfall på Nya Zeeland? Ja, tack!
Det var några år sedan den australienska dramaserien "Top of the Lake" släpptes, men en till säsong är på väg. Den har fått titeln "Top of the Lake: China Girl" och rollistan är bländande. Spana in trailern.
 
 
 
Elisabeth Moss, som nu är aktuell i "The Handmaid's Tale", återvänder till rollen som polisutredaren Robin Griffin, som är tillbaks i arbete efter traumat från första säsongen. Och vilken start på jobbet sedan: en kinesisk flicka spolas upp på stranden inuti en resväska. Tillsammans med Brienne från "Game of Thrones" (eller Gwendoline Christie) hittar hon ledtrådar som alla verkar leda till en snuskig bordell.
 
Samtidigt lär Robin känna sin nu tonåriga dotter Mary, som hon adopterade bort för många år sedan. Ingen mindre än en gråhårig Nicole Kidman blev dotterns nya mamma. Robin oroar sig dock över dotterns nya pojkvän som verkar vara allt annat än en svärmorsdröm. Det imponerar inte direkt när han säger att mannens syfte är att förslava kvinnan. Ännu otrevligare blir det när han verkar vara förknippad med bordellen.
 
"Top of the Lake: China Girl" får premiär någon gång i september.
 
Vad tyckte du om första säsongen av "Top of the Lake"?
 
 
| 11 maj 2017 15:00 |