Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

21 augusti 2017 | 22:30

Scully och Mulder hälsar att filmandet av "Arkiv X" säsong 11 är igång

Den nya och längre säsongen kommer skilja sig en del från förra årets nystart av serien och tilltala nostalgikerna i oss.
Som vi minns återuppstod "Arkiv X" - eller "X-files", som serien numer heter även i Sverige - förra året och snart därefter stod det klart att det även blir en elfte säsong. Du som ser fram emot nya avsnitt kan glädja dig åt att inspelningen är igång, vilket seriens stjärna Gillian Anderson meddelade genom en bild på Twitter idag.
 
 
 
Hon och David Duchovny är tillbaka i sina roller som utredarna Scully och Mulder, som sig bör. Även andra viktiga rollinnehavare är med på tåget även den här säsongen, såväl som nya nyckelroller.
 
Vad som blir annorlunda med säsong 11, enligt Screen Rant, är att avsnitten ska bli mer självständiga som de var i de ursprungliga säsongerna. Dessutom får vi den här gången 10 avsnitt, vilket är fyra fler än i förra årets nystart.
 
Förhoppningsvis ska detta tilltala nostalgikern i oss, men tyvärr dröjer säsong 11 ännu till mitten av 2018.
 
Låter det bättre med fler och simplare avsnitt, enligt dig? Eller föredrar du en stor storyline utsträckt över hela säsongen? Dela med dig av dina tankar i kommentarsfältet.
| 21 augusti 2017 22:30 |