Skribent

Mats Karlsson

8 april 2011 | 16:40

Schwarzenegger har två filmer på gång

Arnold Schwarzenegger är i förhandlingar om två filmprojekt, Lionsgates actionfilm "Last Stand" och Antoine Fuquas "The Tomb".

Arnold Schwarzenegger är hett eftertraktad i Hollywood just nu. Han har fått två filmerbjudanden där det första är Lionsgates actionfilm "Last Stand" som handlar om en ledare för en knarkkartell som spränger sig ut ur en rättssal, stjäl en bil och drar mot mexikanska gränsen. Tanken är att Schwarzenegger ska spela en sheriff som försöker stoppa knarkkartellen. I registolen kommer Kim Jee-Won ("I Saw the Devil") sätta sig, rapporterar Variety.

Det andra filmprojektet är "The Tomb" som ska regisseras av Antoine Fuqua ("Training Day"). Filmen handlar om en strukturerad säkerhetsexpert som står oskyldigt anklagad för ett brott och hamnar i ett fängelse han själv har designat, skriver .

Vilket av filmerna som kan bli Schwarzeneggers första film är inte klart i dagsläget, men eftersom Fuqua kommer vara upptagen till slutet av nästa år ser det ut som "Last Stand" kan bli hans nästkommande projekt, om nu parterna kan komma överens om alla detaljer.

| 8 april 2011 16:40 |