Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

15 september 2016 | 09:30

Säsongspremiären av "American Horror Story" avslöjar det nya temat

Efter 24 fejk-trailers och hemlighetsmakeri vet vi äntligen vad säsong 6 ska handla om.
Det är dags att vända tillbaka om du vill undvika spoilers!

Hoppas att du har bänkat dig framför dagens säsongspremiär av "American Horror Story", för de nya avsnitten har äntligen avslöjat temat för säsong 6. FX gjorde ett gott jobb med att hålla innehållet hemligt ända fram till premiären, med ytterst återhållsamma intervjuer och vad som känns som en miljon fejk-trailers (i själva verket 24 stycken).

Precis som en populär fanteori baserat på läckta bilder från TMZ gissade, är temat för den nya säsongen "My Roanoke Nightmare". Efter att bilderna visade en farm från 1500-talet, med ett träd med inristningen "Croatoan", anade fansen att "American Horror Story" skulle låta sig inspireras den Roanoke-koloni som genom ett mysterium spårlöst försvann på medeltiden.

Trots att Rotten Tomatoes listade säsongen under namnet "American Horror Story: The Mist", vilket sedan också användes av TV Guide, visade sig namnet vara en falsk läcka. Om det bara var ett misstag som sidan fort tog bort igen eller en medveten PR-kupp, kan vi inte veta, men dimman ligger inte tät den här natten.

Det första avsnittet heter kort och gott "Chapter 1" och påminner om en true-crime dokumentär som genom intervjuer med ett nyinflyttat par i North Carolina berättar om deras hemsökta hus.

Bekanta namn som Kathy Bates, Angela Bassett och Lily Rabe tog plats i avsnittet, medan Lady Gaga och Evan Peters bör titta fram i kommande avsnitt.

Berätta vad du tyckte om säsongspremiären! Tänker du återvända till Roanoke?
| 15 september 2016 09:30 |