Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

28 juli 2017 | 21:00

Samuel L. Jackson kliver in i tv med en badass roll i "Old Man"

I "Old Man" hinner det förflutna ikapp Samuel L. Jackson, men det är det förflutna som bör se upp för honom! Filmstjärnan har fått vittring på tv-serier.
Liksom allt fler stora filmstjärnor ska även Samuel L. Jackson ge sig i kast med tv-seriernas värld och naturligtvis förväntar vi oss fem hundra svordomar per avsnitt och en riktigt ball karaktär.
 
Serien heter "Old Man" och är baserad på en roman med titeln "The Old Man" som släpptes i januari, skriven av Thomas Perry. Jackson har huvudrollen som Dan Chase, en till synes helt vanlig pensionär i Vermont. Men hans liv som högt uppsatt inom underrättelsetjänsten har varit händelserikt och de senaste trettiofem åren har han tvingat gömma sig. Nu när han tror att han äntligen går säker står det förflutna ändå på tröskeln. Men det förflutna gör bäst i att se upp för Samuel L. Jackson.
 
Bättre blir det! "Old Man" drivs av inga mindre än Jonathan E. Steinberg ("Black Sails") och Warren Littlefield ("The Handmaid's Tale", "Fargo").
 
Det är oklart vilken kanal serien kommer att landa hos, men ryktet från Deadline säger att samtliga stora jättar som HBO, Netflix, Amazon, Hulu, TNT, FX och Showtime budar stort på "Old Man". Vi får väl bara hoppas att skaparna väljer en plattform där Samuel L. Jackson får lov att använda hela sitt grövsta ordförråd.
 

Även Julia Roberts gör sin första tv-serie!

| 28 juli 2017 21:00 |