Klipp

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

20 oktober 2016 | 14:20

Så här lagar du din egen Demogorgon-paj till Halloween

De här klippen visar exakt hur du ska laga en klockren "Stranger Things"-middag till gästerna!
Om du behöver inspiration till vad du ska bjuda på på Halloween-festen i år har du de perfekta idéerna här: åtminstone om du och dina vänskapskrets gillar "Stranger Things"!

Netflix har satt ihop två matlagningsklipp på YouTube för oss som vill bjuda på Barbs död som huvudrätt (pun intended) och en Demogorgon till dessert! Klippen visar exakt hur du ska göra och recepten återfinns i klippens beskrivningar för dig som är modig nog att prova dig på dessa spektakulära och fullt ätbara maträtter.


Den franska löksoppan med bröd, här kallas "French Onion Barb", består av ett ansiktsformat bröd som drunknar i en löksoppa med smält ost. Det är en morbid, men förmodligen utsökt god, metod att spoila för dina vänner hur Barb drogs ner under vatten av seriens monster, Demogorgon, och dog.


Demogorgon själv är en söt pumpapaj med björnbär, körsbär och ungefär en miljon mandelbitar som noggrant ska placeras ut som monstrets tänder och "blomblad", i brist på en bättre beskrivning av de där flärparna. Men för en så minnesvärd och välsmakande nördpaj kan det väl vara värt mödan? Hoppas i alla fall det, för Netflix varnas för att "om du inte äter upp pajen kommer pajen att äta upp dig".

Halloween-middagen är räddad! Eller vad säger du?

Vad känner du inför de här kulinariska skapelserna? Något du känner för att laga eller bjuda på?
| 20 oktober 2016 14:20 |