RYKTE

Skribent

Alexander Kardelo

6 juni 2019 | 09:00

Rykte: Marvels nya ”Fantastic Four” kommer år 2022

Fantastiska Fyran har hittat hem till MCU. Hur snart är det dags för en reboot?
Tidigare i år blev det klart att Disney köper Fox, vilket har gjort superhjältefans extra glada. Fox-ägda Marvelhjältar så som X-Men, Deadpool och Fantastic Four har nu hittat hem och kan filmas av Disney-ägda Marvel Studios. Det öppnar upp för en rad spännande nya möjligheter inom MCU.

Ett rykte från GWW säger att Marvel redan planerar sin första reboot. Planen är att sätta superhjältefamiljen ”Fantastic Four” på bio redan år 2022. (Detta är än så länge obekräftat.)

Det är en av Marvel Comics mest populära serier, men tidigare försök till filmatiseringar har inte riktigt lyckats fånga magin. Roger Corman gjorde en film år 1994, Tim Story regisserade två i början av 2000-talet, och Josh Trank stod bakom en sågad nyversion år 2015.

Ryktet säger också att Peyton Reed (”Ant-Man and the Wasp”), som är ett stort fan av Fantastiska Fyran, har pitchat sina egna idéer för karaktärerna till studion.

Planerna för Marvel Cinematic Universe "Spider-Man: Far From Home" är inte offentliga än. Vi vet att Marvel redan filmar "Black Widow" och rollsätter "The Eternals", men utöver det finns det utrymme för fler nyheter i Fas 4. Mer lär bli klart under Comic-Con i San Diego i juli.
 
Låt drömcastingen börja! Vilka skådespelare skulle ni vilja se i nästa "Fantastic Four"?
| 6 juni 2019 09:00 |