RYKTE

Skribent

MovieZine

7 december 2020 | 20:33

Rykte: Disney har något stort att avslöja på torsdag

Dags att presentera nya Star Wars-, Marvel- och Pixar-filmer?
Disney har något stort att berätta i veckan, skriver The Playlist. På torsdagens stora aktieägarmöte förväntas studion att presentera framtida projekt från Marvel, Pixar och Lucasfilm.

Spekulationerna säger bland annat att det är dags att bekräfta några kommande storfilmer till Disney+. ”Cruella” med Emma Stone och ”Pinocchio” med Tom Hanks ska vara aktuella för en streamingpremiär, enligt tidigare rykten. Frågan är om Marvels nästa superhjältefilm ”Black Widow” går samma väg?

Vad gäller ”Star Wars” vet vi ännu ingenting om vad nästa biofilm ska bli. Vi har dock hört lösa detaljer om en film som regisseras av Taika Waititi ("Thor: Ragnarök"), och en annan som produceras av Kevin Feige. Förhoppningsvis är det dags att få lite mer kött på benen.

Rapporten bekräftas av Deadline som skriver att torsdagens nyhetsskörd från Disney kommer omfatta både biofilm och tv.
 
Läs också: Vi har sett Pixars "Själen"! (Exklusivt på Patreon)

Förra veckan släppte Warner Bros bomben att alla deras filmer under 2021 släpps på streaming samtidigt som bio. Beskedet har skakat filmvärlden och fått många att oroa sig för biografernas framtid. Nu ligger bollen hos Disney, kommer de försäkra biobranschen om att den vita duken fortfarande är en prioritet för studion? Förhoppnings har vi några riktigt maffiga filmnyheter att se fram emot den 10 december.
 
Vad tror ni att Disney har tänkt avslöja?
| 7 december 2020 20:33 |