Film

Skribent

Alexander Kardelo

16 oktober 2019 | 07:50

Ryan Reynolds har låtsasvänner i ny komedi

John Krasinski regisserar fantasyfilmen ”Imaginary Friends”.
Ryan Reynolds och John Krasinski har riktigt bra flow i sina karriärer just nu. Reynolds kommer från framgångsrika ”Deadpool”-filmerna och ”Detective Pikachu”, medan Krasinski gjorde succé med ”A Quiet Place” som snart får en uppföljare.

Den sistnämnde ska skriva och regissera ”Imaginary Friends”, som beskrivs som en fantasy-komedi med Reynolds och honom själv i huvudrollerna.

Handlingen följer en man med en speciell gåva: han kan se andra människors låtsasvänner. Inte bara de som för närvarande har sin mänskliga kompis, men också de som har blivit bortglömda. När han upptäcker att inte alla låtsasvänner är vänliga, måste han rädda världen från de som blivit onda.

Filmen ska ha orsakat budkrig bland några av Hollywoods stora studios, där Paramount gick ut som segrare, skriver Hollywood Reporter.

Ryan Reynolds är en upptagen man som förutom ovan nämnda filmer kommer snart synas i Michael Bays ”6 Underground” och i komedin ”Free Guy”. Dessutom väntar julmusikalen ”A Christmas Carol” med Will Ferrell.
| 16 oktober 2019 07:50 |