Film

Skribent

Alexander Kardelo

11 oktober 2019 | 15:00

Russell Crowe tappar förståndet i ny skräckthriller

Redo för en övernaturlig inspelning med Miramax.
Russell Crowe ser vi sällan i skräckgenren, men snart blir det ändring på det. Skådespelaren är enligt Deadline klar för en namnlös, övernaturlig rysare hos Miramax.

Och nu blir det meta: han får spela en skådespelare som spelar in en skräckfilm. Under inspelningens gång börjar den plågade skådisen att tappa förståndet. Hans försummade dotter undrar om han fallit tillbaks i sitt gamla missbruk eller om något mer ondskefullt håller på att hända.

Det är en originalhistoria skriven av Joshua John Miller och M.A. Fortin ("Final Girls"), som också gör sin debut som regissörer. Filmen produceras av skräckveteranen Kevin Williamson, som bland annat skrivit "Scream"-filmerna, och han ser fram emot att jobba med Crowe:
 
- Han är en av vår tids största skådespelare. Fortin och Miller har en nytänkande vision för filmen, och kommer att skapa något skrämmande och minnesvärt, säger Williamson.
 
Russell Crowe var senast aktuell i Universals monsterrulle "The Mummy", och syntes i tv-serien "The Loudest Voice" i somras.
| 11 oktober 2019 15:00 |