Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

22 februari 2017 | 09:45

Ramsay Bolton-stjärnan får liknande roll i Marvels "Inhumans"

Iwan Rheon, känd från "Game of Thrones", ska återigen spela en charmig men farlig skurk med siktet inställt på broderns kungadöme.
Ännu är vi inte av med Ramsay Bolton! "Game of Thrones"-stjärnan Iwan Rheon har fått en liknande roll i Marvels kommande tv-serie "Inhumans" där han ska spela den makthungrige Maximus.

"Inhumans" ska utforska en tidigare okänd historia om Black Bolt och kungafamiljen. Rollen beskrivs som charmig och slug "inhuman" som gör allt för folket i Attilan och sin bror - kungen - men naturligtvis vill han själv bära kronan. Maximus är enligt seriens showrunner "komplex karaktär som är både lättomtyckt, tragisk och skurkaktig på samma gång".

Alla som har sett Iwan Rheon som en av Westeros charmigaste men farligaste män vet att skådespelaren passar som hand i handske för en sådan här roll.

Serien får 8 avsnitt och ännu finns inga ord om när vi ska förvänta oss premiären, men det är möjligt att vi hör mer om serien efter att Marvels "Iron Fist" kommer ut den 17 mars på Netflix. Samma showrunner, Scott Buck, ska leda "Inhumans" och den nederländska filmskaparen Roel Reiné ska regissera. Serien produceras för kabelkanalen ABC.
| 22 februari 2017 09:45 |