Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

9 januari 2017 | 12:00

Prova spelet "Netflix Infinite Runner" i väntan på nya säsonger

Då väntan på "Orange is the New Black", "Stranger Things" och "Narcos" är lång har Netflix släppt ett simpelt gratisspel baserat på serierna.
Netflix har valt att förnya flera av sina starka originalserier, såsom "Orange is the New Black", "Narcos" och den nytillkomna "Stranger Things". Men i väntan på dessa nya avsnitt har Netflix släppt ett gratis datorspel - "Netflix Infinite Runner" - baserat på alla dessa serier, plus "Marco Polo", som är ett märkligt tillskott med tanke på att serien lades ner förra året efter två säsonger och 200 miljoner dollar i förlust.

Spelet hittar du här.



Spelidén är simpel. Du kan spela som en karaktär från vardera serie i deras respektiva världar. Allt du gör är att springa igenom ett plattformsspel och antingen hoppa eller dubbelhoppa för att undvika hinder medan du samlar poäng i en oändlig sträcka.

Till exempel undviker du matbrickor samtidigt som du jagar en kyckling inuti fängelset när du spelar som Piper Chapman från "Orange is the New Black" och som Mike från "Stranger Things" försöker du att fly från Hawkins labbvakter och Demogorgonmonstret.

Om du sitter och rullar tummarna i väntan på nya säsonger, kan du prova på "Netflix Infinite Runner" här.

Bör streamingtjänster ägna sig åt extra underhållning som gratisspel mellan säsongerna?
| 9 januari 2017 12:00 |