Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

11 januari 2019 | 21:35

Premiärdatumet till "Game of Thrones"-finalen släpps på måndag

Världens största tv-serie kommer att påbörja sin avslutning någon gång under april, under natten till måndag får vi veta exakt när.
En sak är säker. Den avdelning som sköter marknadsföringen för HBO har det nog ganska bra just nu. Det är ingen hemlighet att miljontals "Game of Thrones"-fans världen över går och väntar på att få ta del av den avslutande säsongen. Vi vet alla att den kommer att släppas någon gång under april, men inte mer än så. 
 
Under natten mellan söndag och måndag, svensk tid, kommer HBO att släppa de två första avsnitten av den tredje säsongen av "True Detective". En serie som hyllades till skyarna efter sin första säsong, men sågades (lite väl hårt) efter den andra. Några år har nu passerat och det har blivit dags för ännu en fristående "True Detective"-säsong, denna gången med Oscarsvinnaren Mahershala Ali i huvudrollen. Men hur ska man övertyga alla som gav upp hoppet efter säsong två att ge den nya en chans?
 
 
Man berättar givetvis att premiärdatumet till årets mest efterlängtade tv-serie kommer att släppas några sekunder innan "True Dective"-premiären drar igång. Visst, premiärdatumet är något många av oss vill ha, men nu har även ett hopp tänts för att en första längre officiell teaser med material från den kommande säsongen ska släppas i samma veva.
 
Vad tror du - kommer HBO enbart att släppa datumet (jag gissar på 14 april!), eller kommer vi äntligen (också) få en första längre titt på den kommande "Game of Thrones"-finalen? Kommentera gärna nedan!
| 11 januari 2019 21:35 |